Kim Vermeulen

Kim Vermeulen

Praktijkmanager

Lees meer

Kim is als Praktijkmanager op de hoogte van de hele organisatie en bedrijfsvoering. Als spin in het web is zij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken over alle locaties. Zij zorgt er voor dat de fysiotherapeuten zich kunnen concentreren op de behandeling van hun patiënten. Voor de patiënten op de eerste plaats, maar ook voor eigen medewerkers zorgen dat alles goed draait, dat maakt haar werk leuk. Kim houdt zich dagelijks bezig met o.a. P&O, marketing, kwaliteitsbeleid,zorgverzekeraars en algemene praktische zaken. De diversiteit aan werkzaamheden vindt zij een uitdaging. Een afwisselende baan!

Hart voor de zaak en organisatietalent, aanspreekpunt zijn voor de praktijk en alle medewerkers; Kim vindt het belangrijk dat patiënten zich welkom voelen en persoonlijk benaderd worden. Een goede, positieve sfeer en vriendelijke collega’s zorgen er voor dat dit ook gebeurd. Het team is bekwaam en stelt de patiënt centraal; deze professionele en betrokken opstelling spreekt haar erg aan en daar draagt ze graag haar steentje aan bij. Het is fijn om te ervaren dat patiënten en relaties dit ook weten te waarderen.

“Bent u tevreden, zeg het anderen, heeft u klachten , zeg het ons”

Contact: kim@fysio-dynamiek.nl

Danielle Baaijen

Danielle Baaijen

fysiotherapeut

Lees meer

Als het om kwaliteit van bewegen gaat, bent u bij Daniëlle aan het juiste adres. Voordat ze fysiotherapie ging studeren is Daniëlle professioneel danseres geweest. Door haar bijzondere achtergrond en ervaring weet zij als geen ander hoe het is als je door pijn en blessures niet goed kunt functioneren. Ze beseft maar al te goed wat het betekent als je lichaam niet doet wat je ervan verlangt.

Daniëlle is een zeer betrokken fysio-manueel therapeute met een scherp oog voor detail. Hierdoor voelt en ziet zij vaak dingen die voor andere fysiotherapeuten verborgen blijven. Daarnaast maakt zij in haar praktijk gebruik van echografie. De unieke combinatie van betrokkenheid, klinische expertise op het gebied van houding en beweging en echografie maakt dat u van Daniëlle fysiotherapeutische zorg op maat krijgt!

Aandachtsgebieden:
– Kinetic control
– Manuele therapie
– Inzicht krijgen in hoe het werkt (pijneducatie, weefselherstel, gezond bewegen)

Contact:  danielle@fysio-dynamiek.nl

EVERT VAN AMERONGEN

EVERT VAN AMERONGEN

fysiotherapeut

Lees meer

Evert is sinds 1983 fysiotherapeut en nog steeds vol passie met zijn vak bezig waarbij verantwoord bewegen en mensen stimuleren tot zelfzorg en zelfmanagement zijn basis is. Hij vindt het juist leuk om een breed aanbod van klachten te behandelen van jonge sporters maar ook ouderen die hij aan huis behandelt na bijvoorbeeld operaties. Zijn strategie is voor een groot deel gebaseerd op de ideeën van STEP ( Stichting Ergonomie en Preventie) die een visie ontwikkeld hebben waarbij patiënten zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen herstel. Het gebruiken van tijdelijke of blijvende hulpmiddelen van braces, maar ook thuisoefenmaterialen is een belangrijk onderdeel hierbij. FysioDynamiek beschikt al jaren over een Blessurewinkel waar Evert de leiding over heeft. Zijn grootste expertise en interesse liggen in het behandelen van arbeidsgerelateerde fysieke klachten waarbij vooral het geven van advies en training op de werkplek en advies over de werkplek van groot belang is. Als regionaal steunpunt van STEP en Fysergo behandelt en begeleidt hij ook cliënten via bedrijven waarbij de expertise ruim aanwezig is door het volgen van diverse cursussen rugscholing, gezondheidsbescherming en het uitvoeren van werkplekonderzoeken. Verder heeft hij veel ervaring in het behandelen en begeleiden van sporters waarbij zijn eigen ervaring vanuit het verleden en het heden goed gebruikt kan worden.

Contact: evert@fysio-dynamiek.nl

Marja Veld

Marja Veld

fysiotherapeut/bekkenfysiotherapeut i.o.

Lees meer

Meer informatie over Marja volgt zo snel mogelijk.

Contact:  marja@fysio-dynamiek.nl

Johan van Lieshout

Johan van Lieshout

fysiotherapeut/manueel therapeut

Lees meer

Maak een afspraak met Johan en u weet zeker dat u terecht komt bij een ervaren en betrokken fysio-manueel therapeut. Deze voormalig Nederlands kampioen speerwerpen heeft zich na zijn opleiding fysiotherapie gespecialiseerd als manueel therapeut. Doordat hij zelf ook diverse malen ernstig geblesseerd is geweest, kan Johan zich gemakkelijk in de beleving van de patiënt verplaatsen. Hierdoor weet hij als geen ander wat een blessure en pijn met u kunnen doen. Hij realiseert zich echter ook dat het lichaam beschikt over een bijzonder vermogen tot herstel. Daarom zorgt hij ervoor dat u zich bewust wordt van uw eigen aandeel in het ontwikkelen en in stand houden van de klachten waarvoor u hulp zoekt. Door een appel te doen op deze bewustwording en waarneming bent u in staat om zelf uw houdings-en bewegingsgedrag bij te sturen, waardoor het lichaam zich op natuurlijke wijze kan herstellen of aanpassen. Waar nodig zet Johan zijn manueeltherapeutische vaardigheden in en neemt hij u mee in de wereld van de oefentherapie en revalidatietraining. Hij daagt u uit om bewust te ervaren hoezeer zijn aanpak effect heeft op uw welzijn!

Contact: johan@fysio-dynamiek.nl

Frank Schiebergen

Frank Schiebergen

orofaciaal therapeut

Lees meer

Betty van Vulpen

Betty van Vulpen

Geregistreerd bekkenfysiotherapeut

Lees meer

Betty is sinds 1977 fysiotherapeut en sindsdien werkzaam geweest in verschillende werkvelden van het vak. De laatste twintig jaar heeft zij zich gespecialiseerd in klachten van het bekken en de bekkenbodem. Haar belangstelling voor de bekkenfysiotherapie is ontstaan vanuit het geven van zwangerschapsyoga. Door de begeleiding van zwangeren en het ontstaan van klachten tijdens de zwangerschap heeft zij zich verdiept in alle mogelijke behandelingen. Sinds 2000 is zij officieel geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Om zich verder te verdiepen in de bekkenproblematiek heeft zij de opleiding Methode Spierkettingen volgens Busquet gevolgd. Door die methode is zij beter in staat om klachten zonder aanwijsbare ziekteoorzaak, de zogenoemde functionele klachten, te behandelen. Ademhaling, ontspanning, lichaamsbewustwording en het ervaren van de invloed van stress op het lichaam zijn bijna altijd een onderdeel van de therapie. Actief en lerend bezig zijn in dit vakgebied blijft inspirerend. Chronische bekkenpijn bij zowel vrouwen als mannen is een gebied dat een specifieke aanpak vraagt en nu ook door haar met Dry Needling wordt behandeld. Verder heeft Betty zich ontwikkeld op het gebied van Mobilizing Awareness , een behandelmethode welke is gericht op het bewust bewegen van uw lichaam op een natuurlijke wijze. Tevens behandeld Betty pijnproblemen rondom de stuit met de NIMOC methode. 

Contact: betty@fysio-dynamiek.nl

Wilfred Wilbrink

Wilfred Wilbrink

fysiotherapeut/manueel therapeut/orofaciaal therapeut

Lees meer

Zoeken naar de best mogelijke oplossing voor de klachten die u heeft is zijn uitgangspunt voor uw behandeling. Interesse in "wat de mens beweegt" en de nieuwsgierigheid naar "hoe dat bewegen tot stand komt" is zijn drive om zich in te zetten voor uw herstel. De rode draad in zijn benadering is samen trachten inzicht te krijgen in de relaties tussen uw klachten en de consequenties hiervan voor u in uw dagelijks leven. Belemmeringen van het unieke vermogen tot herstel of aanpassing van het menselijk lichaam kunnen op verschillende vlakken aanwezig zijn. Met de inzet van u als patiënt en zijn specialistische kennis op het gebied van orofaciale fysiotherapie en manuele therapie wil hij u  middelen aanreiken om regie te nemen in uw eigen herstel. Door zijn aanstelling als kerndocent Orofaciale Fysiotherapie bij het Masterprogramma Musculoskeletale Revalidatie aan de HAN wordt hij daarbij in staat gesteld om met u volgens de meest recente inzichten te werken aan uw herstel. U maakt hier zelf een actief onderdeel van uit!

Contact: wilfred@fysio-dynamiek.nl

Wanneke de Boer

Wanneke de Boer

fysiotherapeut/geriatrisch fysiotherapeut

Lees meer

Wanneke doet haar werk als fysiotherapeut met veel plezier en betrokkenheid bij zowel jonge als oudere mensen. Zij heeft de afgelopen jaren veel kennis opgedaan door verschillende opleidingstrajecten te volgen, waaronder CranioSacraalTherapie, Cupping, Medical Taping en in juli 2018 heeft zij haar Masteropleiding Fysiotherapie in de Geriatrie afgerond. Verder denkt zij graag praktisch na over hoe zij haar patiënten zoveel mogelijk een behandeling op maat kan geven. Dit geldt speciaal voor onze oudere mensen zodat ook zij zo lang mogelijk gezond en veilig thuis kunnen blijven wonen, met daarbij ook de aandacht voor de mantelzorgers. Hiervoor wil zij zich graag inzetten om te zien wat de klachten zijn door het opstellen van een onderbouwd behandelplan zodat zij samen met u kan werken aan uw herstel.

Contact: wanneke@fysio-dynamiek.nl

Wouter Broere

Wouter Broere

fysiotherapeut

Lees meer

Als het gaat om plezier hebben in bewegen en sporten (o.a.hardlopen) dan bent u bij Wouter aan het juiste adres. Wouter heeft zelf op 21-jarige leeftijd al een enorme sportgeschiedenis en weet waar hij het over heeft. Met zijn jonge leeftijd streeft Wouter er naar om nieuwe energie in de wereld van FysioDynamiek te stoppen. Zo neemt Wouter u mee in de uitdagende wereld van sporten en bewegen in een gezellige omgeving.  Met zijn leergierigheid stelt hij zich altijd open en nieuwsgierig op tegenover u. Dit alles tezamen zorgt voor een prettige sportomgeving!

Contact: wouter@fysio-dynamiek.nl

Alina Dubrovina

Alina Dubrovina

fysiotherapeut/ geregistreerd bekkenfysiotherapeut

Lees meer

Kwalitatief hoogwaardige zorg met een glimlach, ideeën en visie voor jong en oud, dat is waar Alina voor staat. Door haar passie voor turnen is zij begonnen met een studie aan de CIOS. Daarna heeft zij de studie Fysiotherapie met minor Manuele therapie (met lof) afgerond. Tevens is zij opgeleid in verschillende specialisaties: Master Bekkenfysiotherapie, Dry Needling, cupping en medisch tapen. Dankzij haar universitaire opleiding zijn haar behandelingen wetenschappelijk onderbouwd. Alina heeft brede praktijkervaringen opgedaan in verschillende omgevingen, zoals ziekenhuis, voetbalvereniging (topklasse) en revalidatiecentrum. Hierdoor heeft zij een eigen persoonlijke aanpak ontwikkeld voor patiënten van alle leeftijdscategorieën met ieder hun eigen aandoeningen. Alina denkt graag creatief na en wil zich graag inzetten voor het doorgronden van uw klacht(en), het opstellen van een onderbouwd behandelplan en het werken aan uw herstel.

Contact: alina@fysio-dynamiek.nl

Mieke van den Dungen

Mieke van den Dungen

geregistreerd bekkenfysiotherapeut

Lees meer

Mieke van den Dungen was al jaren met veel plezier aan het werk als fysiotherapeut, maar na haar specialisatie als bekkenfysiotherapeut in 2005 is er nog een dimensie bij gekomen. Met elke nieuwe patiënt probeert ze de stukjes van de puzzel op te lossen: wat is er precies aan de hand, wat zou de patiënt willen, wat kunnen we er samen aan doen? Sinds haar afstuderen in 1978 heeft ze allerlei bijscholingen gevolgd waaronder Cyriax, Manuele therapie Marsman, functionele looptraining, McKenzie, Mobilising Awareness, TENS. Met veel enthousiasme is Mieke nog elke dag heel blij met de keuze voor dit vak!

Contact: mieke@fysio-dynamiek.nl

Wouter Ariesen

Wouter Ariesen

fysiotherapeut/ arbeidsfysiotherapeut/ manueel therapeut

Lees meer

Wouter is in juni 2017 gestart bij FysioDynamiek en is werkzaam in zowel Rijkerswoerd als Presikhaaf. Wouter probeert vanuit een manueel therapeutisch oogpunt op een veelomvattende manier te behandelen. Naast biomedische aspecten van gezondheid, houdt hij ook rekening met de psychologische en sociale aspecten die een belemmering of bevordering voor herstel kunnen zijn. Zijn ruime ervaring met rug-en nekklachten, zijn ervaring als arbeidsfysiotherapeut en het volgen van de specialisatie tot manueel therapeut helpen hem in de huidige praktijk.

Contact: wouter.a@fysio-dynamiek.nl

Leoniek Kuijk

Leoniek Kuijk

geregistreerd kinderfysiotherapeut

Lees meer

Als kinderfysiotherapeut is geen dag hetzelfde. Het werken met kinderen blijft een uitdaging, omdat een kind je prikkelt tot voortdurend je fantasie te gebruiken om je doelen te bereiken. Dit past goed bij Leoniek, die eentonigheid en sleur graag uit de weg gaat. Zij is een geregistreerd kinderfysiotherapeut die veel ervaring heeft opgedaan met kinderen uit het reguliere en speciale (basis) onderwijs. Kinderen die het net wat moeilijker hebben in hun ontwikkeling hebben vooral een warme plek in haar hart. Dat kan op sociaal/emotioneel gebied zijn, gedrag, leerproblemen, waardoor het leren van motorische vaardigheden ook lastiger is. Daarvoor zijn haar specialisaties Floortime, Sherborne, Sherborne Samenspel en Sensorische Informatieverwerking een meerwaarde. Ze hoopt zo kind en ouder beter te kunnen begeleiden.

Contact: leoniek@fysio-dynamiek.nl

Martine Seegers

Martine Seegers

geregistreerd kinderfysiotherapeut

Lees meer

Martine is een geregistreerd kinderfysiotherapeut die veel ervaring heeft opgedaan met kinderen uit het reguliere en speciale onderwijs in binnen-en buitenland. Zij begeleidt kinderen in hun motorische ontwikkeling en benadert hen vanuit hun sterke kant ( waar ze goed in zijn). Motorische en emotionele uitdrukkingen worden door Martine herkent en daardoor kan zij de persoonlijke behoefte van het kind plaatsen. Samen met ouders en betrokkenen weet zij  een passend plan  op te stellen. Met veel plezier initieert ze "doe"-methodes met kinderen maar ook met ouders en kinderen samen, vanuit haar Sherborne en OKI-b specialisaties.

Contact: martine@fysio-dynamiek.nl

Tom Tjooitink

Tom Tjooitink

fysiotherapeut/orofaciaal therapeut

Lees meer

Samen kijken naar uw klachten, zoeken naar manieren om deze op een positieve wijze te beïnvloeden en u hiermee de controle terug te geven over uw lichaam. Dat is wat Tom belangrijk vindt in zijn behandelingen. Hij neemt u mee in de meest recente inzichten over pijnklachten en hoe deze te beïnvloeden zijn. Waar nodig gebruikt hij zijn handen om uw herstel te bevorderen, maar het vertrouwen in eigen kunnen staat voorop. Daarnaast is wetenschap ook een belangrijke pijler van de behandeling van Tom. Door zijn Masteropleiding is hij constant op zoek naar betere behandelmethodes en begrip van het menselijke lichaam. Deze kennis gebruikt hij om u als patiënt zo goed mogelijk te begeleiden in uw herstel. Hierbij houdt hij rekening met de individuele patiënt, aangezien iedere patiënt andere behoeftes en behandeling nodig heeft.

Contact: tom@fysio-dynamiek.nl

Sylvia Veenvliet

Sylvia Veenvliet

geregistreerd kinderfysiotherapeut

Lees meer

Sinds 2009 is Sylvia geregistreerd master kinderfysiotherapeut en werkt zij met heel veel plezier aan het herstel en de motorische ontwikkeling van kinderen op elke leeftijd. Sylvia gaat graag de uitdaging aan om bij elk kind een persoonlijk behandelplan te maken waarbij rekening gehouden wordt met alle aspecten die invloed kunnen hebben op het kind. Het kind en zijn/haar omgeving als geheel zien en het kijken naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden zijn belangrijke uitgangspunten voor haar. Volgens Sylvia ontstaat vanuit positieve ervaringen en feedback motivatie tot verdere ontwikkeling en daar zet zij dan dus ook op in. Sylvia werkt op school, aan huis en op de praktijk, Hier ziet ze voornamelijk kinderen met schrijfproblemen, motorische ontwikkelingsachterstand, orthopedische problemen, hoofdpijnklachten, maar ook kinderen met andere klachten die aangemeld worden op de praktijk. Elk kind is een nieuwe uitdaging! Samen met kind, ouders en andere betrokkenen een individueel behandelplan maken en dan samen werken aan de doelen waarbij de interactie met het kind en het oefenen met plezier voor Sylvia erg belangrijk zijn.

Contact: sylvia@fysio-dynamiek.nl

Hanneke Vos

Hanneke Vos

geregistreerd kinderfysiotherapeut

Lees meer

Heeft uw kind moeite met vaardigheden op (fijn-of grof)motorisch vlak, of bijvoorbeeld een verhoogde of juiste verlaagde spierspanning, verminderde spierkracht, angst voor bewegen, pijn in het bewegingsapparaat, een sportblessure...dan kunt u terecht bij Hanneke, een van onze kinderfysiotherapeuten. Enthousiast als ze is probeert ze met u en uw kind de vinger op het probleem of de oorzaak te leggen en op een kindgerichte, spelende wijze het behandeltraject op te pakken. Gespecialiseerd in de 0 tot 2 jarigen houdt ze eens in de twee weken een (vrijblijvend) inloopspreekuur voor ouders die en vraag over de motorische ontwikkeling van hun kind hebben . Kinderen tot 2 jaar waarbij een kinderfysiotherapeutische indicatie aanwezig is behandelt ze aan huis. Ze ziet multidisciplinaire samenwerking als een belangrijke pijler, dus de lijntjes met verschillende disciplines zijn kort en de expertises worden gebundeld in verschillende spreekuren (logopedie, podotherapie) en overleggen.

Contact: hanneke@fysio-dynamiek.nl

Rémon Janssen

Rémon Janssen

Fysiotherapeut/ Kinderfysiotherapeut i.o.

Lees meer

Meer informatie over Rémon volgt snel. 

Contact: remon@fysio-dynamiek.nl

Ineke Wasserman

Ineke Wasserman

secretaresse

Lees meer

Sinds maart 2008 is Ineke werkzaam als secretaresse op onze locatie Presikhaaf waar zij samen met haar twee enthousiaste collega's Kim en Nathasja werkt als ondersteuning voor onze fysiotherapeuten. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken, maar ook voor het verzetten en annuleren van afspraken voor al onze locaties. Ook voor vragen over declaraties van behandelingen en facturen van door ons verkochte artikelen kunt u bij haar terecht.

Contact: info@fysio-dynamiek.nl

Nathasja de Kruiff

Nathasja de Kruiff

telefoniste

Lees meer

Nathasja werkt sinds 2011 op de woensdag, donderdag en vrijdag als telefoniste op het secretariaat bij FysioDynamiek. Het secretariaat is gevestigd op de locatie van FysioDynamiek op Presikhaaf. Hier komen al uw telefoontjes centraal binnen, ongeacht voor welke therapeut of locatie u belt. Grote kans dat u, indien u naar de praktijk belt voor bijvoorbeeld het maken, annuleren of wijzigen van een afspraak , Nathasja aan de telefoon krijgt. Nathasja ondersteunt de fysiotherapeuten bij allerhande administratieve taken zoals agendabeheer en het afhandelen van al het inkomend telefoonverkeer. Samen met Ineke is zij uw eerste aanspreekpunt en dat maakt haar werk interessant. De contacten die zij heeft met zo veel verschillende mensen verschaft haar veel werkplezier!

Contact: secretariaat@fysio-dynamiek.nl