Kwaliteit

FysioDynamiek wil de beste kwaliteit zorg leveren voor haar patiënten in Arnhem en omstreken. Daarvoor zijn wij gecertificeerd in het kwaliteitsregister van Stichting Keurmerk Fysiotherapie. Deze stichting is een onafhankelijk en erkend kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en voor fysiotherapiepraktijken.

Wij werken volgens de Nederlandse wet-en regelgeving (WGBO, WPB en BIG).  Alle therapeuten van FysioDynamiek  zijn aangesloten bij het KNGF, ingeschreven in het BIG-register en staan geregistreerd in het  Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Deze beroepsorganisatie werkt actief aan continue verbetering van de kwaliteit van de fysiotherapie in Nederland. Opname in het KRF is mogelijk voor fysiotherapeuten die aan alle kwaliteitseisen voldoen en volgens de richtlijnen van het KNGF werken.

QDNA cliëntervaringsonderzoek
Via het onafhankelijke platform QDNA worden cliëntervaringen voortdurend gemeten. FysioDynamiek scoort gemiddeld een 9, waar we trots op zijn! Zie voor de actuele beoordeling de score geheel onder aan deze pagina.

Coöperatie Paramedie Gelderland Midden (CPGM)
CPGM staat voor een regionale aanpak van specifieke zorgbehoeften van de inwoners van Gelderland-Midden, passend bij het regiobeeld en in lijn met het Integraal Zorg Akkoord (IZA). In 2020 hebben 7 fysiotherapiepraktijken – waaronder ook FysioDynamiek – het initiatief genomen om deze regionale samenwerking te realiseren.

CPGM

Keurmerk Fysiotherapie