Contact met FysioDynamiek in Arnhem

Nieuwe afspraak met FysioDynamiek
Voor het maken, verzetten of annuleren van een afspraak neem je contact op met ons secretariaat. Dit kan per persoonlijk via Whatsapp, telefoon of e-mail. Nieuwe patiënten adviseren we telefonisch contact op te nemen.

  026-3612093
  026-3612093
  info@fysio-dynamiek.nl

Afmelden afspraak
Bij afmelden minder dan 24 uur voor een gemaakte afspraak, ongeacht de reden, wordt de gereserveerde tijd volledig in rekening gebracht. Je dient je telefonisch of per e-mail af te melden (bewaar  altijd een bewijs van het verstuurde e-mailbericht). Je kunt altijd het antwoordapparaat inspreken onder vermelding van naam en telefoonnummer. Ben je nieuw in onze praktijk dan kan je jezelf ook online aanmelden.

Eerste afspraak
Behandeling vindt plaats in een van onze vestigingen of aan huis wanneer dit noodzakelijk is. Voor een correcte aanmelding hebben wij verzekeringsgegevens en een geldig legitimatiebewijs nodig. Een verwijsbrief is niet noodzakelijk, ook zonder verwijzing kun je een afspraak maken voor behandeling. Dit geldt echter niet voor behandelingen aan-huis en voor kaakfysiotherapie. Je eerste afspraak duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier.

Adres en openingstijden FysioDynamiek
Onze openingstijden kunnen per locatie afwijken. Bekijk daarom op locaties voor het actuele overzicht.

Vul het contactformulier geheel in.