Presikhaaf

Ulenpaslaan 49

6825 EE Arnhem

Gezondheidscentrum Rijkerswoerd

Cabaret 3

6836 NE Arnhem

Gezondheidscentrum Schuytgraaf

Pallas Atheneplein 30

6846 XA Arnhem

Vestigingen

Presikhaaf

Adres: Ulenpaslaan 49 6825 EE Arnhem

Onze fysiotherapiepraktijk in Presikhaaf is hier al in 1973 gestart onder de naam “Maatschap  Fysiotherapie Arnhem & Velp”. Dit is de 1e fysiotherapiepraktijk van FysioDynamiek. De praktijk bevindt zich naast de voetbalvelden van Eendracht, achter het Velperbroekcircuit. De locatie is ideaal gelegen voor mensen die  wonen of werken in de buurt van Presikhaaf. Achter de praktijk ligt het tunneltje naar Velp, dus ook voor bewoners uit Velp is de praktijk goed bereikbaar. Loopt u gerust eens bij ons binnen.

Faciliteiten

Onze praktijk in Presikhaaf is gevestigd in een woonhuis. Dit pand beschikt over een wachtruimte, 2 ruime behandelkamers op de begane grond, en 3 behandelkamers op de 1e verdieping.  Tevens is er een oefenruimte aanwezig op de begane grond. Het secretariaat van FysioDynamiek is gevestigd op deze locatie in Presikhaaf. Natuurlijk komen onze fysiotherapeuten ook bij u aan huis als dit nodig is.

Bereikbaarheid FysioDynamiek Presikhaaf

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het terrein naast de praktijk. Parkeren is gratis. Gelieve de parkeerplaatsen aan de straat vrij te houden voor de bewoners en minder validen.

Openbaar vervoer:

Lijn 5 en lijn 8 richting Presikhaaf, bushalte Kamphuizenlaan. Vanaf de bushalte is het nog zo’n 10/15 minuten lopen naar de praktijk:

  • Ga in zuidoostelijke richting op de Middachtensingel naar de Kamphuizenlaan
  • Sla linksaf naar de Kamphuizenlaan
  • Aan het einde van de straat rechtsaf naar de Ulenpaslaan.

 

 

Presikhaaf

Gezondheidscentrum Rijkerswoerd

Gezondheidscentrum Rijkerswoerd

Adres: Cabaret 3 6836 NE Arnhem

Na jaren gevestigd te zijn op de Mr. P.J.Oudsingel en de Joop den Uylsingel zijn per 20 februari 2017 de deuren geopend van onze nieuwe praktijk aan het Cabaret 3. Dit voormalige wijkcentrum is compleet verbouwd tot moderne fysiotherapiepraktijk. Samen met Glux huisartsen, logopedisten en diëtisten vormen wij Gezondheidscentrum Rijkerswoerd.

Loopt u gerust eens bij ons binnen.

Faciliteiten

Onze praktijk in Rijkerswoerd is gevestigd op de begane grond van Gezondheidscentrum Rijkerswoerd. Onze praktijk beschikt over 5 prachtige behandelkamers uitgerust met de meest moderne voorzieningen. Tevens is er een goed uitgeruste oefenzaal waar u naar hartenlust kunt komen trainen. Natuurlijk komen onze fysiotherapeuten ook aan huis wanneer u hier een indicatie voor heeft.

Bereikbaarheid FysioDynamiek Rijkerswoerd

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid rondom het winkelcentrum Rijkerswoerd. Parkeren is gratis.

Gezondheidscentrum Schuytgraaf

Adres: Pallas Atheneplein 30  6846 XA Arnhem

FysioDynamiek Schuytgraaf is ontstaan uit een fusie van  de “Maatschap Fysiotherapie Arnhem&Velp” en Bewegingscentrum Schuytgraaf in 2010. Sinds die tijd heeft onze praktijk al vele verhuizingen door de wijk gekend. Nu  gevestigd op de begane grond van Gezondheidscentrum Schuytgraaf. Centraal in de wijk, en goed bereikbaar voor iedereen die woont en werkt in de Schuytgraaf.

Loopt u gerust eens bij ons binnen!

Faciliteiten

FysioDynamiek Schuytgraaf  is gevestigd op de begane grond van Gezondheidscentrum Schuytgraaf.  Deze moderne praktijk beschikt over een ruime wachtruimte, 3  behandelkamers en een goed uitgeruste trainingszaal. Ook kunt u op deze locatie terecht voor het maken van een echografie.  Natuurlijk komen onze fysiotherapeuten ook bij u aan huis als dit nodig is.

Bereikbaarheid FysioDynamiek Schuytgraaf

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid rondom het terrein bij het Gezondheidscentrum. Parkeren is gratis.

Openbaar vervoer:

Lijn 5 richting Schuytgraaf, bushalte Station. Vanaf de bushalte is het 5 minuten wandelen naar de praktijk. Kijk voor meer informatie op www.9292.nl.

 

Gezondheidscentrum Schuytgraaf