Rugklachten Arnhem

Professionele aanpak

Wij werken aan jouw gezondheid

Gespecialiseerde fysiotherapie

Heeft u last van rugklachten, schouderklachten, nekpijn of heeft u andere lichamelijke klachten en zoekt u daarom een aangeschreven fysiotherapiepraktijk in Arnhem? Dan kunt u uitstekend terecht bij FysioDynamiek. Wij bieden verschillende speciale behandelmethodes aan en daarnaast kunt u gebruikmaken van de oefenzaal. Voor iedere klacht en voor iedere patiënt gaan onze geregistreerde fysiotherapeuten op zoek naar een passende behandelmethode. Met een patiëntgericht samenwerkingsverband doen wij ons uiterste best om uw klachten te doen verminderen of zelfs op te lossen.

Juiste behandeling voor rugklachten, schouderklachten en nekpijn bij fysiotherapiepraktijk in Arnhem

Bij FysioDynamiek, gevestigd in Arnhem, hebben wij regelmatig te maken met patiënten die schouderklachten, rugklachten of nekpijn hebben. Al deze klachten zijn enorm vervelend en kunnen zelfs uw dagelijks leven belemmeren. Daarom bieden we in onze praktijk verschillende behandelingen aan om uw pijn te verlichten en goed te revalideren. Waarom verschillende behandelingen? Er zijn diverse oorzaken waardoor lichamelijke klachten kunnen ontstaan die allen een andere behandeling nodig hebben. Denk hierbij aan een verkeerde lichaamshouding, overbelasting en slijtage. Bij FysioDynamiek in Arnhem kunnen de volgende behandelingen helpen bij het verminderen van schouderklachten, rugklachten en nekpijn:

Naast deze behandelingen kan voldoende beweging ook de oplossing bieden.

De individuele werkwijze van FysioDynamiek

Bij FysioDynamiek werken wij met een individuele werkwijze. Bij een eerste afspraak brengen wij uw klachten in beeld in de vorm van een uitgebreid gesprek. Zodra we de klacht en de achterliggende oorzaak inzichtelijk hebben gemaakt, wordt er een individueel behandelplan opgesteld en starten de behandelingen. Op die manier creëren we een patiëntgericht samenwerkingsverband.

Verminder uw klachten en maak een afspraak

Maak een afspraak bij FysioDynamiek, gelegen in Arnhem, wanneer u hulp wilt bij het verminderen van uw rugklachten, schouderklachten, nekpijn of andere lichamelijke. Hiervoor belt u naar 026-3612093. Wenst u eerst meer informatie of heeft u nog vragen voor onze fysiotherapeuten? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom om contact met ons op te nemen.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.