Rijnstate Ziekenhuis

De fysiotherapeuten van FysioDynamiek werken nauw samen met meerdere specialisten in Ziekenhuis Rijnstate. Dit betreft de reguliere samenwerking op basis van verwijzingen door specialisten voor algemene of gespecialiseerde fysiotherapeutische behandeling. Hierbij gaat het b.v. om orthopedische, neurologische en reumatische aandoeningen. Daarnaast is er specifieke samenwerking op de volgende terreinen:

  • Werkgroep Schouder Elleboog Gelderland (WSEG)
  • Bekkenfysiotherapie
  • Orofaciale fysiotherapie

Werkgroep Schouder Elleboog Gelderland (WSEG)

Op alle vestigingen van FysioDynamiek zijn fysiotherapeuten/ manueel therapeuten werkzaam die samenwerken met de orthopeden en fysiotherapeuten van Rijnstate. U kunt bij hen terecht voor de behandeling van schouderklachten. Er kan door deze samenwerking eenvoudige afstemming over diagnostiek en behandeling plaatsvinden. http://www.rijnstate.nl/web/Specialismen-en-afdelingen/Orthopedie-1.htm

Bekkenfysiotherapie

In Ziekenhuis Rijnstate wordt maandelijks multidisciplinair overleg gevoerd over patiënten met bekkenbodemproblematiek. Hierbij zijn aanwezig een gynaecoloog, uroloog, proctoloog, MDL-specialist, seksuoloog en bekkenfysiotherapeuten werkzaam in ziekenhuis Rijnstate en werkzaam in particuliere praktijken in de regio. De bekkenfysiotherapeuten van onze praktijk zijn hierbij aanwezig, waardoor er indien nodig, snel overlegd kan worden. Tevens hanteren de specialisten voor het verwijzen van patiënten, de adreslijst van geregistreerde bekkenfysiotherapeuten.

Orofaciale fysiotherapie

Binnen onze praktijk zijn fysiotherapeuten werkzaam die gespecialiseerd zijn in de behandeling van klachten in het hoofd-/halsgebied. Dit betreft onder andere behandeling voor klachten die samenhangen met kaakproblemen. Er is intensieve samenwerking met de afdelingen kaakchirurgie en bijzondere tandheelkunde van Ziekenhuis Rijnstate.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.