PRESIKHAAF

PER 1 JULI 2020 VERHUIZEN WIJ NAAR DE MIDDACHTENSINGEL 139.

Onze diensten en service blijven uiteraard zoals u van ons gewend bent. We kijken er naar uit u op onze nieuwe locatie te mogen begroeten!

Adres: Ulenpaslaan 49 6825 EE Arnhem

Onze fysiotherapiepraktijk in Presikhaaf is hier al in 1973 gestart onder de naam “Maatschap  Fysiotherapie Arnhem & Velp”. Dit is de 1e fysiotherapiepraktijk van FysioDynamiek. De praktijk bevindt zich naast de voetbalvelden van Eendracht, achter het Velperbroekcircuit. De locatie is ideaal gelegen voor mensen die  wonen of werken in de buurt van Presikhaaf. Achter de praktijk ligt het tunneltje naar Velp, dus ook voor bewoners uit Velp is de praktijk goed bereikbaar. Loopt u gerust eens bij ons binnen.

Faciliteiten

Onze praktijk in Presikhaaf is gevestigd in een woonhuis. Dit pand beschikt over een wachtruimte, 2 ruime behandelkamers op de begane grond, en 3 behandelkamers op de 1e verdieping.  Tevens is er een oefenruimte aanwezig op de begane grond.  Natuurlijk komen onze fysiotherapeuten ook bij u aan huis als dit nodig is.

Bereikbaarheid FysioDynamiek Presikhaaf

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het terrein naast de praktijk. Parkeren is gratis. Gelieve de parkeerplaatsen aan de straat vrij te houden voor de bewoners en minder validen.

Openbaar vervoer:

Lijn 5 en lijn 8 richting Presikhaaf, bushalte Kamphuizenlaan. Vanaf de bushalte is het nog zo’n 10/15 minuten lopen naar de praktijk:

  • Ga in zuidoostelijke richting op de Middachtensingel naar de Kamphuizenlaan
  • Sla linksaf naar de Kamphuizenlaan
  • Aan het einde van de straat rechtsaf naar de Ulenpaslaan.

In samenwerking met Hierhebikpijn.nl

Encyclopedie

 

Neem contact op