Manueel therapeut Arnhem

Professionele aanpak

Wij werken aan jouw gezondheid

Gespecialiseerde fysiotherapie

Wilt u een manueel therapeut inschakelen en bent u woonachtig in of rondom Arnhem? Maak dan eens een afspraak bij FysioDynamiek. Als fysiotherapiepraktijk zijn wij gespecialiseerd in een divers aantal behandelmethodes, zoals (sport)fystiotherapie, dry needling en manuele therapie. U bent te allen tijde verzekerd van professionele begeleiding en stellen een persoonlijk behandelplan op om uw klachten in de toekomst te doen verminderen.

Werkwijze van een manueel therapeut van FysioDynamiek in Arnhem

De manueel therapeuten die bij FysioDynamiek in Arnhem werkzaam zijn, hebben na een opleiding Fysiotherapie verder gestudeerd. Zij hebben extra kennis opgedaan over de bewegingsmogelijkheden, met name de wervelkolom, van het menselijk lichaam. Hierdoor is een manueel therapeut in onze praktijk te Arnhem in staat om verder te kijken dan enkel uw klacht(en). Manuele therapie start met het afnemen van een uitgebreide anamnese. We bekijken zowel uw fysieke als mentale gesteldheid en uw functioneren in uw dagelijkse omgeving. Hierdoor kan de manueel therapeut uw klacht(en), bijvoorbeeld evenwichtsproblemen, in beeld brengen waarna een individueel behandeltraject wordt opgesteld en van start gaan met de behandelingen. Na manuele therapie zijn de effecten doorgaans direct merkbaar en kunt u het bewegingsapparaat beter bewegen en neemt de pijn af.

Klachten verhelpen? Plan een afspraak in!

Bij FysioDynamiek, gevestigd in Arnhem, bekijken we tijdens een eerste afspraak of en hoe uw klachten verholpen kunnen worden door een manueel therapeut. Bel naar 026-3612093 voor het maken van een afspraak of voor het stellen van uw vragen.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.