Kinderfysio Arnhem

Professionele aanpak

Wij werken aan jouw gezondheid

Gespecialiseerde fysiotherapie

Bent u op zoek naar een kinderfysio voor uw zoon of dochter in de omgeving van Arnhem? Dan bent u bij FysioDynamiek op het juiste adres. Als fysiotherapiepraktijk zijn wij gespecialiseerd in een verschillend aantal behandelingen, zoals (sport)fysiotherapie, manuele therapie en kinderfysiotherapie. Daarbij bent u verzekerd van kwalitatieve, veelal gespecialiseerde, zorg. Samen met uw kinderen werken wij aan hun gezondheid, daar kunt u op rekenen!

Kinderfysio in Arnhem: hoe gaan wij te werk?

Het is begrijpelijk dat u als ouder zijnde wilt weten hoe de kinderfysio bij FysioDynamiek in Arnhem te werk gaat. U wilt immers uw zoon of dochter kunnen toevertrouwen aan een kinderfysiotherapeut. De kinderfysiotherapeut zal uw kind allereerst een onderzoek verrichten en een gesprek voeren met een ouder om te achterhalen wat de problemen of klachten zijn. Wanneer dit in kaart is gebracht, zal de behandeling worden gestart met als doel het probleem te doen verminderen of zelfs op te lossen. De behandelingen bij de kinderfysio in Arnhem vinden spelenderwijs plaats.

Bel voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over kinderfysio

Neem gerust contact op met FysioDynamiek via 026-3612093 als u meer wilt weten over kinderfysio in Arnhem en kom te weten of wij uw zoon of dochter kunnen begeleiden. Wanneer u ons belt kunt u ook direct een afspraak maken met de kinderfysiotherapeut.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.