Geriatrie fysiotherapie Arnhem

Professionele aanpak

Wij werken aan jouw gezondheid

Gespecialiseerde fysiotherapie

Voor geriatrie fysiotherapie kunt u uitstekend terecht bij FysioDynamiek in Arnhem. Wij hebben namelijk diverse specialisaties in huis om u, zoals geriatrie fysiotherapie, sportfysiotherapie en manuele therapie, om u als patiënt te voorzien van een passende behandeling. In onze praktijk nemen de gediplomeerde fysiotherapeuten uitgebreid de tijd voor u. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Geriatrie fysiotherapie in Arnhem: kies voor FysioDynamiek

Bij FysioDynamiek, gevestigd in Arnhem, zijn we gespecialiseerd in het behandelen van ouderen met meerdere gezondheidsproblemen: geriatrie fysiotherapie. Onze gediplomeerde fysiotherapeuten beschikken over de benodigde inhoudelijke kennis over ouderdomsziekten en een daarbij behorende fysiotherapeutische behandeling. Hierbij kunt u denken aan behandelingen als gevolg van dementie, een beroerte, de ziekte van Parkinson of na een ongeval. Wij dragen zorg voor de valpreventie, behandeling en advisering van kwetsbare ouderen.

Meer informatie? Neem contact op!

Het is begrijpelijk dat u na het lezen van deze complexe informatie nog vragen heeft. De fysiotherapeuten van FysioDynamiek in Arnhem vertellen u graag meer over geriatrie fysiotherapie en beantwoorden al uw vragen wanneer u belt naar 026-3612093. Wilt u direct een afspraak maken voor een eerste gesprek? Dat is uiteraard ook mogelijk wanneer u contact opneemt via het bovenstaande telefoonnummer.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.