Effectieve behandeling van een evenwichtsstoornis

Professionele aanpak

Wij werken aan jouw gezondheid

Gespecialiseerde fysiotherapie

Heeft u een evenwichtsstoornis of last van draaiduizeligheid en wilt u hier een goede behandeling voor ondergaan in de regio Arnhem? Dan bent u bij FysioDynamiek aan het juiste adres. Onze specialisten weten hoe evenwichtsproblemen ontstaan én hoe deze effectief te behandelen zijn. Problemen met het evenwichtsorgaan zijn niet altijd te herstellen, maar door op de juiste manier te blijven bewegen kunnen klachten wel verminderen. Wij leren u graag gezond en veilig bewegen, zodat u zonder (grote) problemen uw dagelijks leven kunt leiden.

Voor uw evenwichtsstoornis een behandeling op maat

Een evenwichtsstoornis of draaiduizeligheid kan ontstaan door ouderdom, een ongeluk of ziekte en in al deze gevallen bieden wij vanuit Arnhem de juiste behandeling aan. Wij luisteren goed naar uw klachten en stellen een persoonlijk behandelplan op. Behandelingen waar u baat bij kunt hebben zijn onder andere:

Op een veilige en verantwoorde manier optimaal revalideren

Na een ongeval of ziekte kunt u last krijgen van een evenwichtsstoornis of draaiduizeligheid en een goede diagnose en behandeling vanuit onze praktijk in Arnhem is dan extra belangrijk. Wij weten precies hoe u goed revalideert en spoedig weer beter functioneert. Tijdens onze behandelingen kijken we goed naar wat u kunt en welke oefeningen verantwoord zijn. Zo herstel u op een veilige en verantwoorde manier.

Interesse of vragen? Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze behandeling voor evenwichtsstoornissen en draaiduizeligheid in Arnhem? Maak dan een afspraak door te bellen naar 026-3612093. Ook vragen over de behandeling en werkwijze kunt u gerust via dit telefoonnummer aan ons stellen. Wij helpen u graag.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.