Dry needling Arnhem

Professionele aanpak

Wij werken aan jouw gezondheid

Gespecialiseerde fysiotherapie

Bent u op zoek naar een praktijk waar u terecht kunt voor dry needling én bent woonachtig in de omgeving van Arnhem? Dan kunt u uitstekend terecht bij FysioDynamiek. Als fysiotherapiepraktijk zijn wij gespecialiseerd in verschillende behandelingen, waaronder dry needling. Maak een afspraak en u kunt snel bij ons terecht.

Wanneer een dry needling behandeling bij FysioDynamiek in Arnhem? Zinvol?

Heeft u langdurig een verkeerde houding aangenomen? Bent u sporter en is een spier overbelast? Of heeft u een voetafwijking? In deze, en in vele andere gevallen, kan dry needling de uitkomst bieden. Dry needling is een van de specialisaties waar FysioDynamiek, gevestigd in Arnhem, in gespecialiseerd is. Bij deze specifieke behandelmethode worden pijnpunten aangeprikt met een naald. Na het aanprikken van de spier(en) zullen deze pijnpunten direct en langdurig ontspannen. Zo kunt u zichzelf snel weer bewegen.

Bel voor het maken van een afspraak

Heeft u last van spierverhardingen en wilt u graag een afspraak maken bij FysioDynamiek in Arnhem voor een dry needling behandeling? Neem dan contact met ons op via 026-3612093 voor het maken van een afspraak. In de meeste gevallen kunt u snel in onze praktijk terecht. Wenst u meer informatie of heeft u vragen over dry needling? Dan bent u uiteraard van harte welkom om contact op te nemen met het bovenstaande telefoonnummer.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.