Bekkenfysiotherapie Arnhem

Professionele aanpak

Wij werken aan jouw gezondheid

Gespecialiseerde fysiotherapie

Voor professionele bekkenfysiotherapie in Arnhem heten wij bij FysioDynamiek u van harte welkom. Onze praktijk is gespecialiseerd in een divers aantal behandelingen, zoals (sport)fysiotherapie, dry needling, manuele therapie en bekkenfysiotherapie. Met een patiëntgericht samenwerkingsverband werken wij samen aan uw gezondheid waarbij u verzekerd bent van kwalitatief hoogstaande zorg.

Bekkenfysiotherapie bij FysioDynamiek in Arnhem: wat houdt het in?

Bekkenfysiotherapie is een specialisatie binnen fysiotherapie gericht op het behandelen van klachten rondom de bekken, de buik, het bekkenbodemgebied en lage rug bij zowel mannen, vrouwen als kinderen. Bij FysioDynamiek in Arnhem start bekkenfysiotherapie allereerst met een uitgebreid vraaggesprek. Blijkt uit dit gesprek dat uw klachten worden veroorzaakt door bekkenbodemspieren? Dan wordt er verder onderzoek gedaan, eventueel een echo gemaakt, en vervolgens start de behandeling. Deze behandeling wordt afgestemd op uw klachten en persoonlijke situatie. Gedurende of na de bekkenfysiotherapie bij onze praktijk in Arnhem wordt er een rapport opgesteld aan de verwijzend arts, zodat hij of zij op de hoogte blijft van uw situatie.

Meer informatie over bekkenfysiotherapie? Bel ons!

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen over bekkenfysiotherapie bij FysioDynamiek in Arnhem? Wenst u meer informatie over andere specialisaties? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 026-3612093. Wij vertellen u graag meer en beantwoorden al uw vragen.

Neem contact op