Arbeidsfysiotherapie

Tevens is het mogelijk om oefenmaterialen ( bijv. balansborden voor het trainen van de stabiliteit van de knie en enkel) te huren om gericht te kunnen oefenen in de thuissituaties en zo het principe van het aanleren van ZelfZorg te verbeteren. Het gebruik van braces, kussens en thuisoefenmaterialen kan een essentieel onderdeel zijn van de behandeling en begeleiding van diverse overbelastingblessures. Wij hebben diverse soorten braces, zitkussen , hoofdkussens en thuisoefenmaterialen op voorraad.

Daarnaast worden ook commerciële activiteiten voor deze regio gedaan. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met Evert van Amerongen, STEP Arnhem: 06-21828252 .

De actieve benadering vanuit de visie van Fysergo en STEP wordt uiteraard toegepast bij de behandeling van en begeleiding bij arbeidsgerelateerde klachten. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in het geven van adviezen ten aanzien van allerlei soorten werkplekken waarbij dit geldt voor de inrichting van de werkplek (ergonomie), maar ook hoe je verstandig met de werkplek moet omgaan en specifieke werkomstandigheden goedkunt uitvoeren met veilig lichaamsgebruik.

Als dit onvoldoende gedaan kan worden in de setting van de praktijk kan dit ook op uw eigen locatie uitgevoerd worden. Lees voor meer informatie onderstaande documenten:

Werkplekanalyse traning particulieren

Werkplekanalyse traning bedrijven

Neem contact op

EVERT VAN AMERONGEN

EVERT VAN AMERONGEN

fysiotherapeut, BIG 09032989504

Contact: evert@fysio-dynamiek.nl

Lees meer

Evert is sinds 1983 fysiotherapeut en nog steeds vol passie met zijn vak bezig waarbij verantwoord bewegen en mensen stimuleren tot zelfzorg en zelfmanagement zijn basis is. Hij vindt het juist leuk om een breed aanbod van klachten te behandelen van jonge sporters maar ook ouderen die hij aan huis behandelt na bijvoorbeeld operaties. Zijn strategie is voor een groot deel gebaseerd op de ideeën van STEP ( Stichting Ergonomie en Preventie) die een visie ontwikkeld hebben waarbij patiënten zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen herstel. Het gebruiken van tijdelijke of blijvende hulpmiddelen van braces, maar ook thuisoefenmaterialen is een belangrijk onderdeel hierbij. FysioDynamiek beschikt al jaren over een Blessurewinkel waar Evert de leiding over heeft. Zijn grootste expertise en interesse liggen in het behandelen van arbeidsgerelateerde fysieke klachten waarbij vooral het geven van advies en training op de werkplek en advies over de werkplek van groot belang is. Als regionaal steunpunt van STEP en Fysergo behandelt en begeleidt hij ook cliënten via bedrijven waarbij de expertise ruim aanwezig is door het volgen van diverse cursussen rugscholing, gezondheidsbescherming en het uitvoeren van werkplekonderzoeken. Verder heeft hij veel ervaring in het behandelen en begeleiden van sporters waarbij zijn eigen ervaring vanuit het verleden en het heden goed gebruikt kan worden.

Contact: evert@fysio-dynamiek.nl