Afspraak maken

Voor het maken, verzetten of annuleren van een afspraak neemt u contact op met ons secretariaat. Dit kan per mail, telefonisch of persoonlijk.

LET OP: Vandaag, donderdag 25 juli 2019 is de praktijk niet telefonisch bereikbaar ivm werkzaamheden van de Ziggo. U kunt een mail sturen aan info@fysio-dynamiek.nl waarna we contact met u op zullen nemen.

Ons secretariaat is geopend op:

Maandag en Dinsdag :08.00-16.00 uur
Woensdag en Vrijdag :08.00-14.00 uur
Donderdag :08.00-15.00 uur

 

Telefoon: 026-3612093 

Mail: info@fysio-dynamiek.nl

Annuleren:

Bij afmelden minder dan 24 uur voor een gemaakte afspraak, ongeacht de reden, wordt de gereserveerde tijd volledig in rekening gebracht. U dient zich telefonisch of per e-mail af te melden ( bewaart u altijd een bewijs van het verstuurde e-mail bericht). U kunt altijd het antwoordapparaat inspreken onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. 

Ben je nieuw in onze praktijk dan kan je jezelf ook online aanmelden, ga hiervoor naar het online aanmeldformulier.

Eerste afspraak

U kunt behandeld worden in een van onze vestigingen, of aan huis wanneer dit noodzakelijk is. Voor een correcte aanmelding hebben wij uw verzekeringsgegevens en een geldig legitimatiebewijs nodig.

Een verwijsbrief is niet noodzakelijk, ook zonder verwijzing kunt u een afspraak maken voor behandeling. Dit geldt echter niet voor behandelingen aan-huis en voor kaakfysiotherapie. Uw eerste afspraak duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier.