Evie Bogaards

Sinds 1 maart 2021 ben ik werkzaam bij FysioDynamiek. Ik werk hierbij op de locaties Rijkerswoerd en Schuytgraaf. Al vroeg in mijn leven wist ik dat ik graag fysiotherapeut wilde worden, met name nadat ik zelf een revalidatietraject had doorgemaakt. Ik vind het fantastisch om samen met patiënten te werken aan zowel lichamelijke (biomedische) als psychosociale vooruitgang. Mijn streven is om meer zelfregulatie en zelfredzaamheid te verkrijgen, zodat jij zelf grip krijgt op de klachten en hier in de toekomst ook beter mee kan omgaan. Op deze manier werken we samen aan een duurzaam herstel.

Verder houd ik van een actieve aanpak en ben ik ervan overtuigd dat het menselijk lichaam zelfstandig in staat is om veel klachten te reduceren of verhelpen.

Daarnaast is het naar mijn mening belangrijk om ook op zoek te gaan naar de oorzaak van klachten en niet slechts te kijken naar symptomen. In het behandeltraject besteed ik dan ook aandacht aan verschillende factoren die bij een persoon in het leven een rol kunnen spelen. Denk hierbij aan veranderingen in de leefomgeving, de werkomgeving, sociale factoren, gevoelens, leefstijl, enzovoorts. Op het moment behandel ik nog diverse patiëntengroepen en mijn interesses zijn dan ook nog breed. Ik behandel zowel ouderen als jongeren, aan huis of op de praktijk.

Maak kennis met het hele team van FysioDynamiek