Sporten Schuytgraaf

Professionele aanpak

Wij werken aan jouw gezondheid

Gespecialiseerde fysiotherapie

Wilt u op een verantwoorde manier het sporten oppakken in Schuytgraaf en Rijkerswoerd? Dan heten wij u in het gezondheidscentrum van FysioDynamiek van harte welkom. Naast dat wij gespecialiseerd zijn in diverse behandelmethodes omtrent fysiotherapie, bent u bij ons op het juiste adres om doelgericht te trainen. Op die manier bieden wij u de mogelijkheid om buiten fysiotherapiebehandelingen te werken aan uw gezondheid.

Onder begeleiding of zelfstandig sporten in Schuytgraaf en Rijkerswoerd

Als u op een verantwoorde manier wilt sporten en aan uw gezondheid en/of conditie wilt werken, kan dat in de oefenruimtes van FysioDynamiek in de Arnhemse wijken Schuytgraaf en Rijkerswoerd. Aan de hand van een fysiotherapeutisch consult wordt er een trainingsprogramma voor u opgesteld. Dit kan zijn als ondersteuning in een hersteltraject van sportblessures, als vervolg van fysiotherapie, bij klachten aan gewrichten of spieren of ter preventie van dergelijke klachten. Bij FysioDynamiek wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende soorten trainingen:

  • Onder begeleiding trainen: Training op Maat (ToM) is geschikt voor u wanneer u graag onder begeleiding van fysiotherapeuten wilt sporten.
  • Zelfstandig trainen: geschikt wanneer u individueel wilt sporten. Er is geen persoonlijke begeleiding, maar er is wel een fysiotherapeut aanwezig wanneer u vragen heeft of advies wenst.

Kom in beweging bij FysioDynamiek

Ga sporten bij gezondheidscentra van FysioDynamiek, gelegen in Schuytgraaf en Rijkerswoerd, en kom in beweging! Wilt u meer informatie over sporten bij een fysiotherapiepraktijk of heeft u vragen over de Training op Maat (ToM)? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 026-3612093.

Neem contact op