Sport fysiotherapie Arnhem

 

Professionele aanpak

Wij werken aan jouw gezondheid

Gespecialiseerde fysiotherapie

Sport fysiotherapie Arnhem

FysioDynamiek is dé praktijk voor onder meer fysiotherapie, sport fysiotherapie, manuele therapie en dry needling in Arnhem. In onze praktijk werken wij met gediplomeerde fysiotherapeuten die iedere patiënt met de nodige zorg begeleiden. Iedere klacht is anders, waardoor wij werken met verschillende behandelmethodes welke zijn afgestemd op uw persoonlijke situatie. Wij bieden zowel recreatieve- als wedstrijdsporters de gewenste begeleiding gedurende het hersteltraject. Daarbij bent u verzekerd van kwalitatief hoogstaande zorg.

Sport fysiotherapie in Arnhem bij sportblessures

Bent u wedstrijdzwemmer en heeft u schouderklachten? Heeft u onlangs een val gemaakt tijdens het sporten? Of heeft u een spier of gewricht verrekt tijdens het voetballen? Het zijn allemaal situaties waarbij sport fysiotherapie bij FysioDynamiek in Arnhem de uitkomst is. Onze sportfysiotherapeuten beschikken over de benodigde inhoudelijke kennis en ervaring omtrent sport gerelateerde klachten. Bovendien beoordeelt de sportfysiotherapeut wat u wel en niet mag/kan doen tijdens de revalidatie. Op die manier kunnen wij u begeleiden, zodat u geleidelijk aan weer kunt gaan sporten na uw blessure.

Maak direct een afspraak met een van de sportfysiotherapeuten

Bij FysioDynamiek in Arnhem zijn wij u graag van dienst met sport fysiotherapie als u een sportblessure heeft opgelopen. Wij helpen u zo spoedig mogelijk te herstellen en u snel kunt terugkeren op uw oude niveau binnen de sport. Maak een afspraak met een van onze sportfysiotherapeuten door te bellen naar 026-3612093.

Neem contact op