Fysergo

Onze praktijk maakt onderdeel uit van het Fysergo netwerk bestaande uit 140 centra. Fysergo BV, opgericht in 1994, is een ISO 9001 gecertificeerd landelijk werkend interventie&advies bedrijf.

Investeren in uw mensen

Op individueel- en teamniveau begeleiden onze professionals uw medewerkers op weg naar vitaliteit en inzetbaarheid en begeleiden ze bij re-integratie en preventie processen. Het resultaat hiervan is snel herstel, verzuimreductie en verbeterde arbeidsproductiviteit.

Met onze ( gezondheids) programma’s investeert u in uw medewerkers met groei, winst en duurzaamheid van uw organisatie als resultaat. Onze professionals ondersteunen en adviseren u op visie, beleid, doelen en de samenstelling van een optimaal programma wat leidt tot effectief gezondheidsmanagement. Door een vernieuwende en praktische aanpak is Fysergo ook uw partner in gezondheids-en verzuimmanagement, waarbij wij uitgaan van de kracht van mensen. Als praktijk zijn wij werkzaam als hulpverlener voor het VGZ-IZA Bedrijfszorgpakket in deze regio.

Ga naar www.fysergo.nl voor meer informatie.

  • Schoudernetwerk
  • Bekkenfysiotherapie
  • Orofaciale fysiotherapie
Schoudernetwerk

Op alle vestigingen van FysioDynamiek zijn fysiotherapeuten/ manueel therapeuten werkzaam die samenwerken met de orthopeden en fysiotherapeuten van Rijnstate. U kunt bij hen terecht voor de behandeling van schouderklachten. Er kan door deze samenwerking eenvoudige afstemming over diagnostiek en behandeling plaatsvinden. http://www.rijnstate.nl/web/Specialismen-en-afdelingen/Orthopedie-1.htm

Bekkenfysiotherapie

In Ziekenhuis Rijnstate wordt maandelijks multidisciplinair overleg gevoerd over patiënten met bekkenbodemproblematiek. Hierbij zijn aanwezig een gynaecoloog, uroloog, proctoloog, MDL-specialist, seksuoloog en bekkenfysiotherapeuten werkzaam in ziekenhuis Rijnstate en werkzaam in particuliere praktijken in de regio. De bekkenfysiotherapeuten van onze praktijk zijn hierbij aanwezig, waardoor er indien nodig, snel overlegd kan worden. Tevens hanteren de specialisten voor het verwijzen van patiënten, de adreslijst van geregistreerde bekkenfysiotherapeuten.

Orofaciale fysiotherapie

Binnen onze praktijk zijn fysiotherapeuten werkzaam die gespecialiseerd zijn in de behandeling van klachten in het hoofd-/halsgebied. Dit betreft onder andere behandeling voor klachten die samenhangen met kaakproblemen. Er is intensieve samenwerking met de afdelingen kaakchirurgie en bijzondere tandheelkunde van Ziekenhuis Rijnstate.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.