GEZONDHEID wordt vaak ervaren als vanzelfsprekend, tot het moment dat er sprake is van gezondheidsklachten. Dan blijkt hoe waardevol een goede fysieke en mentale belastbaarheid is.

Heb je het gevoel minder te functioneren door steeds terugkerende fysieke en/of mentale klachten? BeLife helpt je omgaan met de klachten, zodat je weer optimaal kunt deelnemen aan de maatschappij.

Wij geloven in de kracht van mensen. BeLife staat voor persoonsgerichte en kwalitatief hoogwaardige zorg. Bij ons staat uw hulpvraag centraal.

BeLife biedt medisch specialistische revalidatiezorg aan mensen die langdurig fysieke en/of mentale klachten ervaren. BeLife is er voor mensen die na een medische behandeling optimaal willen participeren of met een chronische ziekte of beperking zo vitaal mogelijk willen leven.

Het kan gaan om klachten waarvoor geen specifieke medisch aantoonbare oorzaak is gevonden of klachten die niet passen bij een specifieke aandoening.

Vergoeding

De medische specialistische revalidatiezorg van BeLife wordt, wanneer je hiervoor in aanmerking komt, vergoed vanuit de basisverzekering. Let o: dit betreft tweedelijnszorg, er zal aanspraak worden gemaakt op je eigen risico.

Behandelplan

BeLife geeft maat en getal aan je fysieke en mentale belastbaarheid en geeft inzicht in jouw handelswijze in relatie tot jouw klacht. Het BeLife behandelteam bestaat uit verschillende ervaren zorgprofessionals; revalidatieartsen, inspanningsfysiologen, fysio-en manueel therapeuten, psychologen, ergotherapeuten, diëtisten en caremangers met een medische achtergrond.

Neem contact op